sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Remonttipäivitystä

Heti alkuun huomatus että nämä remonttipäivitykset ovat maallikkoällistelijän näkökulmasta. En juuri remonttiin osallistu juuri muuten kuin pyörimällä tiellä, kyselemällä kaikenlaista ja tuskailemalla remontin tieltä siirrettävän/poistettavan/mahdutettavan tavaran määrää ja kauhistelemalla joka puolella olevaa pölyä.

Kuvien perusteella isompi puoli talosta näyttää kaikille muille kaamealta, meille se näyttää jo hyvältä. Kosteiden tilojen (sauna, suihku ja vessa) purku on vielä tekemättä, urakkaa riittää siis vielä pitkälle tätä vuotta.

Keittiötä, vasemmalla puolella näkyy entinen oven paikka (keittiön ja olohuoneen välinen seinä purettiin jo pari vuotta sitten).

Viimeinen seinän purku oli viime viikolla, leivinuunin ja olohuoneen välissä on nyt tilaa.

Keittiön ikkunaseinässä on lisäeristeet laitettu, remonttivahti Fiona oli päiväunilla kun Tara tuli herättämään.

Makuuhuoneen ja vaatehuoneen välistä on purettu myös seinä, uusi seinä tulee olemaan hieman eri paikassa. Sielläkin on lisäeristeet jo laitettu.

Takkahuone. Oven tilalle tulee lasitiiliä jotta ulkoa tulevaa valoa saataisiin suihkutiloihin. Leivinuunista ja takasta tulee valkoiset, jossain vaiheessa tulevaisuudessa myös ne laatoitetaan ainakin osittain.

Jäätaidetta ulkoterassin ikkunassa

Jottei aika kävisi pitkäksi, olisi klapihommiakin kesällä tiedossa...

Huvimaja ilta-auringossa.

Tästä nämä jokaviikkoiset iltaruskokuvat alkavat ja jatkuvat sitten syksyyn asti.

2 kommenttia:

  1. Kaunista jäätaidetta! Luonto taitaa osata tuon taiteen tekemisen parhaiten.

    VastaaPoista
  2. Hyvistä aikeista huolimatta en ehtinyt tänne kuin vasta nyt. Asia tuli aina mieleen kun olin jossain muualla kuin koneen äärellä, esim. pashahuussia tyhjentäessä ;-) Niin, ja laivassa, jossa näin erikoisväriset bortsun! Kiva lukea näistä omassa blogissaan, vaikka koirajututkin on niin kivoja, kaikki teidän jutut on!
    Tuosta on tulossa niin ihana koti, tai siis se on jo. Niin upealla paikalla, vaikka silloinhan ei ollut edes kesä kun kävin, vaan järkyttävän kylmä talvi! Ja silti oli ihanaa. Ja ihanasti tilaa myös, se on kiva. Tilaa sisällä ja ulkona.

    VastaaPoista

Kevät ja tulppaanit tulossa, vihdoinkin!

Meillä on tontti ja lähipellot yhä reippaan lumikerroksen peitossa ja tulevaksi viikoksi on ennustettu lisää lunta, mutta silti: kevät on lä...