sunnuntai 9. elokuuta 2015

Feikki-Harry saa häädön

Harry ei ollutkaan asteri Harry Smith vaikka olikin pari vuotta sitten arvostetusta Terolan Taimitarhasta ostettu. Nimen takia en Harrylle häätöä anna, vaan siksi että Kauppilan syyskuvasto tuli postissa. Vakaa aikomukseni olla tänä vuonna enää törsäämättä  perennoihin karisi nanosekunnissa. Kukkasipuleita ei lasketa, tiedän että moponi keulii  niistä joka tapauksessa. 

Harry  joutuu antamaan tilaa uudelle 'Coral Charm'-pionille ja 'Ice  Cream' sekä  'Dream  Touch'-tulppaaneille. Yhden 'Coral Charm'n ostin vuosi sitten Kauppilasta, mutta eihän se riitä. Puhumattakaan niistä tulppaaneista! 'Dream Touch' oli viime keväänä niin upea että haluan sitä lisää.

Myös vaaleanpunainen väriminttu kokee karsintaa,  aion jakaa sitä ystävilleni koska se ahdistelee liljoja ja peikonpähkinää. Vaalea lila versio on ollut toistaiseksi maltillisempi ja punainen katoaa kokonaan muutaman vuoden välein.

Kummastakaan karsittavasta ei ole nyt kuvaa, pitänee kuvata ne kun vielä ovat karsimatta.

Gladiolus, jolle ei löydy nimeä. Se ei ole yksikään viimevuotisista, eikä vastaa yhdenkään tänä keväänä ostetun sipulipussin kuvaa... Kaunis se kuitenkin on!

Pallerolaukka

Viimeisiä yksivuotisia unikkoja avautumassa


Neljä eriväristä leimua

Vaaleanpunaisella palavalla rakkaudella on jatko-osa

Yksinkertainen ja kerrottu kruunuvuokkoEtupihan perennapenkkiä

Takapihaa

Vielä on iltavaloja

Tämä päivitys oli hankalin ja pisimpään tekemäni blogipäivitys ikinä. Terveisiä Samsungille että teidän tablettinne ei toimi bloggerissa ja lievästi ilmaistuna riepoo ne kuvat jotka tämä kone heitti bittiavaruuteen. Palaan siis turvalliseen, loogiseen ja varmaan pöytäkoneeseen...

1 kommentti:

  1. Kaunista!

    Lohduksi voin kertoa, että iPadin blogger-sovellus on myös melko kömpelö ja pakkaa kuvia aika lailla. Sen vuoksi minäkin päivitän blogini PC:llä.

    VastaaPoista

Kevät ja tulppaanit tulossa, vihdoinkin!

Meillä on tontti ja lähipellot yhä reippaan lumikerroksen peitossa ja tulevaksi viikoksi on ennustettu lisää lunta, mutta silti: kevät on lä...